Collega gezocht

Ik ben op zoek naar jou!

Wil jij net zoals mij Nederlanders extra ondersteunen in Duitsland? En ben je woonachtig in Duitsland. Dan heb ik een interessante onderneming voor jouw! Altijd er al van gedroomd om je eigen bedrijf op te zetten? Waarom niet in de financiële wereld? Is de Duitse taal voor jouw geen barrière dan is de opleiding in het begin veeleisend vanwege alle nieuwe termen maar na een maand of drie heb je ze voor jezelf in kaart. Ik spreek uit eigen ervaring en weet dan ook als geen ander waar ik je extra kan ondersteunen.

Een Financieel adviseur is een technisch veeleisende activiteit. Onderweg begeleidt DVAG jouw met een uitgebreid trainingsaanbod dat voor iedereen toegankelijk is, ook voor diegenen die weinig of geen ervaring hebben met de financiële sector.

Direct ter plaatse, dat wil zeggen zonder veel tijd en reiskosten, geven wij jouw de inhoud van de basisopleiding vanuit ons management. Vanaf dag 1 ben ik ervoor jouw als persoonlijke coach voor alle vragen. Om dit ook mogelijk te maken naast je huidige werkzaamheden, worden de trainingen ook het 's avonds en in het weekend gehouden. Ook bestaat de mogelijkheid via e-learning je cerficaten vanuit thuis te behalen.

Op de voorgrond: het werk circuit, je leert middels trainingen en door mee te gaan als begeleider tijdens mijn gesprekken met klanten. Ook hiervoor is er e-learning.
De eerste fase is training voor Vermögensberaterassistenen (VBA). De tweede fase omvat de opleiding als een Agency Manager (al). 

Vermögensberaterassistenen (VBA)

- Sozialversicherung
- Lebens und private rentenversicherung VASP
- Altersvermögensgesetz Riester Rente
- Bausparen inkl. Vermogenswirksame Leistungen VL
- Investment 

Agency Manager (al).

- Vermögenssicherungspolice VSP
- Lebens- und private Rentenversicherung
- Krankenversicherung (Zusats)

Aan het einde van deze basistraining kun je afspraken zelfstandig plannen, jouw dienstverlening presenteren, analyses uitvoeren en producten zelf uitleggen aan de klant.

Onbeperkte Carrière- en Verdienstmogelijkheden met een hoge mate van flexibiliteit!
Jij brengt mee: professionaliteit, motivatie en hoge mate van zelfstandigheid!
Voor de rest zorgt de grootste professionele gemeenschap in de financiële sector!

Één aanspreekpunt in Duitsland voor zowel uw hypotheek, verzekeringen, bausparen en vermogensopbouw.