Diensten

Alles van één bron

Met mijn alles-in-één financiële aanbod, ben ik in staat om voor elke klant oplossingen te bieden die zijn toegesneden op zijn/haar behoeften inzake hypotheek, verzekeringen, bausparen en vermogensopbouw.

Wat ik je kan bieden!
Exclusieve producten van de topnamen in de financiële en verzekeringssector

Oplossingen voor elke behoefte: dankzij onze productpartners kunnen we onze klanten een breed scala aan hoogwaardige producten aanbieden, afgestemd op hun individuele woonsituatie en eersteklas prijs-kwaliteitverhouding. Hier vindt u een selectie.

Financieringen – Hypotheken

De organisatie DVAG, waarvoor ik als zelfstandige ondernemer werkzaam ben, heeft een samenwerkingsverband afgesloten met meerdere banken waaronder:
Deutsche Bank, SEB AG, ALLIANZ Global Investors, HypoVereinsbank, DWS Investments en  Commerzbank.

Uw financieringsaanvraag wordt voorgelegd bij bovenstaande banken. Samen bespreken en beslissen we welk aanbod voor u het beste is. 

Verzekeringen

In Duitsland zijn een aantal verzekeringen verplicht om af te sluiten.

- KFZ verzekering voor uw auto
- Bouwverzekering
- Inboedelverzekering
- Aansprakelijkheidsverzekering
- Opstalverzekering
- Glasverzekering
- Aan te raden een rechtsbijstandverzekering
- Zorgverzekering hangt af van uw persoonlijke situatie 

VSP

VSP: vermogensbeschermingsbeleid. Uw optimale all round bescherming. Onze partner AachenMünchener biedt uitstekende all-round bescherming voor de bescherming van uw privévermogen. De componenten zijn perfect op elkaar afgestemd en bieden topprestaties in één pakket. Afhankelijk van de combinatie zijn hoge kortingen mogelijk. Aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering, huisbeglazing, ongevallenverzekering, reisverzekering, verzekering voor huiseigenaren, fotovoltaïsche PLUS, privéaansprakelijkheid, Ziektekostenverzekering. Tot 25% korting

Overige verzekeringen:
Lebensversicherung , Betriebliche Rentenversicherung, Gesetzliche Rentenversicherung, Private Krankenversicherung, Gesetzliche Krankenversicherung, Pflegeversicherung , Firmensachversicherung, Tierhalterhaftplicht (Hund), Tierhalterhaftplicht (Pferd), Diensthaftplicht, Haus & Grundbesitzerhaftplicht, Photovoltaik, Reise, Reiserucktritt oder Reisegepäck, Schutzbriefe. 

Informatieve video

Bausparen

Met het product bausparen spaar je een vast bedrag per maand gedurende een vooraf vastgelegde periode.

Hierin kan ik meerdere producten aanbieden. Na afloop van die periode ontvang je, afhankelijk van het aangespaarde bedrag en looptijd, een lening voor uw hypotheek geheel of gedeeltelijk af te lossen.

Het meest interessante product is het product waarin je gaat sparen voor een laag rentetarief. Je legt vooraf vast voor welk rentetarief je de lening gaat aflossen (momenteel 1.1%). In onze persoonlijke situatie heeft het ertoe geleid dat wij ons huis 6 jaar eerder kunnen afbetalen. Dit betekende voor ons een besparing van € 75.000,-.

Graag bereken ik voor u uw mogelijke besparing!

Bankrekening openen

In geldzaken zijn de Duitsers van oudsher conservatiever. Vele instellingen vertrouwen er bijvoorbeeld op dat hun klanten niet voor het gemak naar een andere bank overstappen - zelfs als dit hen veel geld zal kosten. Rekeninghouders bij veel banken en spaarbanken moeten dit jaar bijvoorbeeld aanzienlijk hogere tarieven verwachten. De redenen hiervoor zijn het aanhoudend lage rentebeleid van de Europese Centrale Bank en de toegenomen veiligheidseisen als gevolg van de financiële en economische crisis in 2008, die de kostendruk op de banken heeft verhoogd. Ze geven dit vaak door in de vorm van kosten voor accountonderhoud. Als je dat niet wilt accepteren en toch op zoek bent naar een eenvoudige en gratis betaalrekening, overweeg dan om naar Deutsche Bank te verhuizen. Klanten van Deutsche Vermögensberatung profiteren daar van de exclusieve ZinsKonto Plus, waar een gratis accountbeheer permanent mogelijk is.

Kindergeld

Nederlanders die woonachtig zijn in Duitsland en waarvan beide ouders werkzaam zijn in Nederland hebben recht op “Teilkindergeld” in Duitsland. Dit houdt in dat de Nederlandse kinderbijslag wordt aangevuld door Duitsland tot het niveau van het Duitse Kindergeld. Samen bekijken we welke situatie voor u geldt.

Meer informatie (kindergeld.org)

Stroom en Gas

Behoort u ook tot de meerderheid van Duitse huishoudens die nog steeds dure elektriciteit of gas van de plaatselijke gemeentelijke nutsbedrijven ontvangen? Door uw elektriciteits- en gasaanbieder te veranderen, kunt u enkele honderden euro's per jaar besparen. Wij organiseren de verandering voor u met de hulp van onze partner TeleSon - snel, ongecompliceerd en gegarandeerd zonder onderbreking van uw elektriciteits- en gastoevoer.

Vijf stappen naar een vertrouwensrelatie

Hoe begint een goed consult? Met de juiste vragen en luisteren! In het begin is er altijd de klant met zijn persoonlijke doelen, mogelijkheden en bestaande contracten. Hierop voortbouwend, ontwikkel ik een op maat gemaakt concept voor al uw financiële kwesties (hypotheek, verzekeringen, bausparen, vermogensopbouw). Alleen dan gaat het om de juiste producten die uw doelen haalbaar maken. Ik als uw financieel adviseur zie mijzelf als een levenslange metgezel van u als klant wanneer het gaat om uw financiën.

1 Analyse
Leg de actuele situatie vast met uw wensen en doelen.

2 Planning
Uitwerking van u wensen en doelen.

3 Advies
Persoonlijk advies, afgestemd op uw wensen en doelen.

4 Reactie
Realisatie van uw vermogensplanning.

5 Partnership
Partnerschap uw leven lang.


Één aanspreekpunt in Duitsland voor zowel uw hypotheek, verzekeringen, bausparen en vermogensopbouw.