Kantoor

Mijn achtergrond 

Sinds 2010 ben ik samen met mijn gezin woonachtig in Duitsland. Van 2010 tot 2012 hebben we eerst gehuurd. In Duitsland wonen beviel ons zo goed dat we in 2012 besloten hebben om langs de grens ons eigen huis te gaan bouwen. Door onze persoonlijke ervaringen die we in deze jaren hebben opgedaan weten wij hoe fijn het is om één aanspreekpunt te hebben voor alle financiële vragen. 

Bij een bank wisselt het personeel en moesten wij telkens opnieuw onze persoonlijke situatie uitleggen. Vooral als Nederlander. Ook het verzekeringskantoor waar ik mijn verzekeringen had ondergebracht werd verkocht. 

Mijn innerlijke motivatie om u in deze financiële zaken levenslang te adviseren is hierdoor ontstaan. Zolang als u in Duitsland woont heeft u mij als aanspreekpartner voor uw hypotheek, verzekeringen, bausparen en vermogensopbouw. En niet zoals bij een bank, verkoop ik u producten die u zich wenst. Afgestemd op uw persoonlijke situatie. 

Middels een interne opleiding bij de DVAG Deutsche Vermogensberator (marktleider in de financiële sector) heb ik mij verdiept en geschoold in bovenstaande thema’s. Door mijn kennis te verdiepen is het ons overkomen dat wij, doormiddel van een Bausparvertrag, eerder ons huis kunnen aflossen in de toekomst. Is dat niet een mooie intrinsieke motivatie om mijn kennis met u te delen!

Doelstellingen 

1 Individuele advisering en dienstverlening inzake hypotheek, verzekeringen, bausparen en vermogensopbouw. 
2 Onafhankelijke en betrouwbare informatie bieden 
3 U adviseren in uw emigratieproces naar Duitsland

DVAG

DVAG is Duitslands grootste en belangrijkste onafhankelijke financiële adviseur. Ongeveer zes miljoen klanten, gecertificeerde topproducten en reguliere prijzen zijn indrukwekkende tekenen van onze unieke kracht. DVAG staat als geen andere financiële dienstverlener voor het all-finance-concept. Daar is een goede reden voor: het was oprichter van DVAG Prof. Dr. med. Reinfried Pohl, die deze alomvattende aanpak van het raadplegen van meer dan 40 jaar geleden heeft uitgevonden en dus ook het functieprofiel van de verantwoordelijke financiële adviseur.

Één aanspreekpunt in Duitsland voor zowel uw hypotheek, verzekeringen, bausparen en vermogensopbouw.