Emigreren naar Duitsland werken in Nederland

Hulp bij hypotheken, financieringen en verzekeringen
Hét Nederlandse aanspreekpunt in Duitsland
Alles-in-één financiële aanbod

Emigreren naar Duitsland en werken in Nederland

Heb je Heeft wel eens nagedacht over de mogelijkheid om te emigreren naar Duitsland, maar te blijven werken in Nederland? Als je emigreert naar Duitsland, ben je ook belastingplichtig in Duitsland. Hierop geldt één uitzondering. Dit is namelijk als je gaat emigreren naar Duitsland, maar wel gewoon blijft werken in Nederland. 

Als je gaat emigreren naar Duitsland, maar wel in Nederland wilt blijven werken

Je kunt ervoor kiezen om in Nederland te blijven werken, na het emigreren naar het grensgebied in Duitsland. Houd er in dat geval wel rekening mee dat de zaken rond je financiën zullen veranderen. Dit betekent niet dat het nadelig is om in Nederland te blijven werken. Zeker als het mogelijk is om bij je huidige werkgever te blijven, kan het prettig zijn.

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag

Als je verder nog vragen hebt over het blijven werken in Nederland, of als je graag meer wilt weten over het emigreren naar Duitsland, dan kun je uiteraard contact met mij opnemen. Ik help je graag met het maken van weloverwogen keuzes. Ook vertel ik je graag meer over het emigratieproces, voordat je een definitieve keuze maakt. Bel me daarom voor een afspraak op +31 (0)6 46276101

SCHADEMELDINGEN

CONTACTGEGEVENS

Dvag vermögensberator
Martin-Speel-Straße 4 52531 
Übach-Palenberg (Duitsland)
(Dit is geen bezoekadres)

Één aanspreekpunt in Duitsland voor zowel uw hypotheek, verzekeringen, bausparen en vermogensopbouw.